Garantie & zekerheid

Vakgarage-Muzenberg-Garantie-zekerheid

De Mazda zekerheden

Als u kiest voor een Mazda dan maakt u deze keuze in de eerste plaats vanwege het design en de uitmuntende rijeigenschappen. Natuurlijk spelen rationele zaken als kwaliteit, veiligheid en het milieu ook een grote rol.

Om de keus voor een Mazda helemaal makkelijk te maken, bieden wij ook nog uitstekende garanties, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd op Mazda kunt vertrouwen.

Drie jaar garantie tot een maximum van 100.000 kilometer

De Mazda-garantie op nieuwe auto’s is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 kilometer. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit

De garantie tegen doorroesten geldt voor twaalf jaar.

Drie jaar lakgarantie

De Mazda-lakgarantie geldt drie jaar, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door de Mazda-Partner indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.

Mazda Euro Service

Met een gerust hart op reis met de Mazda Euro Service voor snelle, betrouwbare assistentie als u pech krijgt met uw Mazda, als deze wordt gestolen of betrokken is bij een ongeval binnen Nederland.

Optionele Mazda Plus Garantie

Omdat we méér geven om uw Mazda, bieden we meer bescherming door een verlengde fabrieksgarantie. U kunt de garantie tot het vierde of vijfde jaar vanaf het begin van de Mazda Plus Garantie verlengen.

Reacties gesloten.