Mazda onderhoud Eindhoven

Waarom zou u naar een Mazda Specialist gaan voor onderhoud?

Bij de Muzenberg denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij de Mazda Specialist kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

Vakgarage-Muzenberg-Garantie-zekerheid

Transparante prijzen
Vóór iedere servicebeurt neemt uw onderhoudsmonteur de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW. Na de onderhoudsbeurt vertellen onze monteurs u welk onderhoud u in de toekomst nog kunt verwachten.
Training en uitrusting
Voor een goede uitvoering van de onderhouds- en diagnosewerkzaamheden worden onze onderhoudsmonteurs regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken. Ook investeren zij in speciaal gereedschap en speciale diagnose-uitrusting. En de onderhoudsmonteurs van Mazda doen er alles aan om up-to-date te blijven met onze technische informatiesystemen.
Mazda onderhoud past in uw planning
Bij het plannen van de volgende onderhoudsbeurt houden wij rekening met uw agenda. En ze laten u niet wachten. U krijgt zelfs een leenauto als deze beschikbaar is.

Direct een werkplaats afspraak inplannen voor uw Mazda onderhoud Eindhoven? Klik hier.

Naast uw Mazda onderhoud Eindhoven kunt u bij ons terecht voor alle automerken: wij aangesloten bij Vakgarage. vakgarage-logo

Vakgarage Muzenberg is dé specialist op het gebied van APK, onderhoudsbeurten, banden, airco, accu, trekhaken, onderdelen en accessoires. Kortom, alles voor uw auto. Nieuw of occasion. Bij Vakgarage Muzenberg bent u aan het juiste adres. Tevens hebben wij het hele jaar door aantrekkelijke, tijdelijke acties.
Kwaliteit en ervaring
Vakgarage wil niet perse de goedkoopste zijn, maar is altijd voordelig. Wij zijn geen prijsvechter, maar bieden kwaliteit en top service tegen een goede prijs. Bij Vakgarage de Muzenberg bent u geen kentekennummer, maar een klant waar de tijd voor genomen wordt.

Al sinds 1991 hebben de Vakgarages een uitstekende serviceverlening richting consument, zowel particulier als zakelijk. De Muzenberg is trots dat het zich in 2013 heeft aangesloten bij de Vakgarage. Deel uitmaken van de Vakgarage formule staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het stelt u ook in staat mee te profiteren van gezamenlijke inkoopvoordelen. Combineer dit met de 30 jaar ervaring als erkend Mazda dealer en u heeft een onverslaanbare formule.

 

Alle merken
U kunt bij Vakgarage terecht voor alle merken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Ford onderhoud bij Vakgarage in Eindhoven laten doen!

Maak direct een afspraak: Klik hier.

Geslaagde formule
Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met alle Vakgarages bieden wij een full-service aanbod voor elk automerk. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Voor APK-Keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres.

Uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een betrouwbare occasion zult u bij Vakgarage Muzenberg gegarandeerd slagen.

Reacties gesloten.